Mary Poppins az AirWalkinggal repül

Nem akarok túlzásokba esni, de nehezen elképzelhető, hogy a világ bármely színpadán ennél látványosabb, önfeledtebben szórakoztató és általában véve színvonalasabb előadást láthatnánk, ezért mindenképp érdemes megnézni a Madách produkcióját, ha azt szeretnénk, hogy gyermekeink ne csak a televízióban vagy videojátékokba merülve lássanak csodát.
(Galamb Zoltán – eKultúra)

Fantasztikus érzés, hatalmas nagy buli, főleg, amikor a közönség felett repülök olyan alacsonyan, hogy szerintem még a lábamat is elérik majd, ha akarják – áradozott a szerepről a színésznő, aki persze azt is elárulta: embert próbáló feladat a premierre való felkészülés.
(Polyák Lilla, Blikk )

A színpadon is megtörténik a mesékben leírt számos csoda, de a színpadi illúziók titkát hiba volna most felfedni, egyik ámulatból eshetünk a másikba – egy-kettő, pikk-pakk −, és úgy röpül el három óra, hogy azt észre sem vesszük. Vagy mint Mary Poppins a nyugati széllel.
(Tölgyesi Gábor, mno.hu)

Mary Poppins, Madách Színház homlokzat
Mary Poppins, Madách Színház homlokzat, Fotó: Eöri Szabó Zsolt

 

A világ leghíresebb nevelőnője, ahogy a Madách Színház reklámjában halljuk, cégünk történetének is legismertebb légi utasa. Egyszerűen szuperfrenofrenetikomaxikapitális.
Öröm és megtiszteltetés, hogy e sikerhez mi is hozzájárulhatunk.